Katso kaikki iTyön ehdokkaat

 

iTyön vaaliohjelma 2017

 

iTyö on jäsenten äänennostattaja

TEK on olemassa jäseniään varten, sillä te jäsenet olette TEKin ydin. iTyön tavoitteena on, että TEK palvelee jäseniään asiantuntevasti, ammattimaisesti ja hyvällä asenteella. Siksi työpaikoilta pitää löytyä tekkiläisiä luottamusmiehiä, jotka tuntevat jäsentensä ongelmat ja tukevat heitä. TEKin tehtävä taas on varmistaa, että luotoilla on toimintaedellytykset ja mahdollisuudet tukea edustettaviaan, niin arjen kysymyksissä kuin myös yt-rintamalla.


iTyö on edunvalvonnan eturintamassa

TEKin päätehtävä on ylempien toimihenkilöiden työsuhteen ehtojen parantaminen sekä yksityisissä yrityksissä että julkisella sektorilla. Pelkkään työnantajien hyväntahtoisuuteen ei voi luottaa, vaan tarvitaan pitkäjänteistä edunvalvontatyötä kilpailukykyisen alkupalkan, hyvän ansiokehityksen ja inhimillisten työolojen turvaamiseksi.


iTyön tavoite on parempi tulevaisuus meille tekniikan ammattilaisille

Tekniikan osaamisella turvataan Suomen hyvinvointi ja kilpailukyky jatkossakin. Ryhmässämme on kokemusta, näkemystä ja tahtoa suunnata suomalaista tekniikan koulutusta ja teknologiapolitiikkaa oikealle uralle. Vaadimme DIA-koulutuksen voimavarojen palauttamista pohjoismaiselle tasolle.

Työn tekemisen muodot muuttuvat. TEKin pitää tukea tätä muutosta ja olla edelläkävijänä uusien toimintamallien luomisessa. TEKin jäsenet tekevät töitä sujuvasti ympäri maailmaa, myös TEKin pitää kansainvälistyä ja tukea tekkiläisiä kaikkialla maailmassa.

Tekniikan tekijöistä syntyy myös yrittäjiä, palavasta halusta tai jopa tahtomattaan. TEKin palveluista tulee löytyä sopiva paletti yrittäjyyden tukemiseen.


iTyön valtuustoryhmä on puoluepoliittisesti riippumaton.

Ääni iTyölle on ääni aidon edunvalvonnan puolesta.